sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Laukaan taipparit NOU1 5.10.2013

Elettiinpäs jännittäviä hetkiä! Olin vielä perjantaina töissä kun klo  14.00 tuli viesti, että meille oli vapautunut varasija paikka Laukaan taippareista. Lähdin heti ajelemaan kotiapäin, jotta pääsin keskustelemaan mahdollisuudesta lähteä kohti Laukaata.. Eihän siinä mennyt kuin hetki kun teimme päätöksen, että nyt lähdetään kun tähän ollaan yritetty koko syksy eikä olla aikaisemmin päästy.. Nyt kyllä tuli yllätyksenä pääsy taippareihin kun olimme varasijalla 10 ja järjestävän seuran jäseniäkin oli aluksi jäänyt kaksi varasijalle, joten emme osanneet odottaa yhtään pääsyä Laukaalle. Caralla olisi ollut startti oman seuran WT-kokeessa myös lauantaina, mutta se peruttiin..

Eli aivan loistava suoritus Caralta! Veteen menon kanssa oli vain ongelmia, mutta kuitenkin sai Sami ohjattua loppujen lopuksi Caran veteen. Oiskohan lie vikana ollut kun emme ole uittaneet koiraa reiluun kahteen viikkoon.. Täys painoinen treeni on ollut viime aikoina tähdättynä WT-kokeeseen, mutta ehkä se oli tehnyt Caralle hyvää. Vaikka ei neitillä ole koskaan ollut ongelmia taippareiden tehtävissä.. :)

Eli siis Caralla NOU1 Laukaalta. Omistajat ovat erittäin tyytyväisiä kun saimme käytyä nämä tänä syksynä. Ensi kesänä päästään sitten starttaamaan NOME-B kokeissa. :)

Ja mukavia uutisia ollut sisaruksiltakin, Stellalla ERI + SA, Didillä ERI + SA, Niilolla ERI ja Roselle Tokosta ALO1! Mahtava alku syksy ollut Caran sisaruksilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti