sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kuulumisia ja toinen alo1 tokosta!

Meillä oli 1.8 oman seuran tokokisat, joten tietysti piti osallistua ja tuloksena saatiin toinen alo1 pisteillä 170,5 sija 2/6. Cara toimi todella hienosti, mutta pisteitä tippui minun liikkeiden vuoksi useampi kappale. Alitajuisesti annoin pieniä käsimerkkejä (en itse edes tajunnut tekeväni niin) ja pisteitä tippui. Noh, jos seuraavan kerran sitten keskityn omiin liikkeisiin enemmän, koirahan ne kuitenkin hallitsee. :D Harmitti vain vietävästi kokeen jälkeen oma typeryys, mutta ensimmäisiä tokokokeitahan nämä minullekin ovat, joten oppimassa itsekin vielä.

Luoksepäästävyydestä olen nyt hyvilläni! Olen käynyt näyttelytreeneissä ja porukassa treenannut pitkästä aikaa tokoa ja vieraita ihmisiä siellä on ollut ja se näkyy koiran käytöksessä! Ei mitään ongelmaa enää ollut tutkia onko juoksuja ja luoksepäästävyydessä ainoastaan nousi seisomaan, josta tippui puoli pistettä! Toki olen nyt lisännyt käskysanan kun tutkitaan, ehkä se sekin helpottaa sekä minua että Caraa. :)

Tottelevaisuuskoe 1.8 tuomari Päivi Kivelä

1. Luoksepäästävyys 9,5
2. Paikalla makaaminen 8,5 (Makuuasennosta vaihtoi lonkalleen ja tehtävän päättyessä sivu käskyyn Cara hypähtikin minua vasten :) )
3. Seuraaminen kytkettynä 7,5 (yhä vaatii treeniä)
4. Seuraaminen taluttimetta 6,5 (jäi jälkeen ja käännöksissä haahuili)
5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8,5
6. Luoksetulo 9 (piste lähti minun pienen käsiliikkeen takia.....)
7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 9 (tässäkin heilautin kättä)
8. Estehyppy 8 (tuli joku oikosulku ja en sanonut pysäytyskäskyä hypyn jälkeen ja rokotti pisteissä)
9. Kokonaisvaikutus 8
pisteet 170,5 sija 2/6

Todella tyytyväinen olen Caran toimintaan! Kyllä se on hieno tyttönen! Ainoastaan vain tuo kun itse teen jotain liikkeitä. Pitää varmaan teipata kädet kiinni etten liikuta niitä :D

Lunalle ollaan näytetty riistaa, mutta ei neitiä niin hirmuisesti riista kiinnosta.. Aivan erilainen pentu kuin mikä Cara on ollut. Cara on aina ollut todella riistaviettinen ja nyt ollaankin aivan erilaisen pennun kanssa harjoittelemassa. Vaatii vain vähän enemmän työtä :)


Cara

Luna
Luna on omalla tavallaan tehnyt Caralle hyvää. Cara nykyisin nostaa riistat spontaanimmin suuhun ja palauttaa käteen asti. Käytiin viikolla merellä treenailemassa riistojen kanssa, jo lokit palautuivat hienosti ohjaajalle käteen asti vedestä ja hakuruudussa olleet lokit ja varikset palautuivat myös käteen asti! On se hieno neiti! Nyt alkaa taas oleen se aika vuodesta, että juoksuja odotellaan koirille. Toivottavasti Cara juoksisi mahdollisimman pian, jotta ehtisi mennä ohi ennen jahtikautta..

Käytiin viime sunnuntaina merellä veneilemässä. Lunan ensimmäinen venereissu, joten vietiin Maisa hoitoon. Oli turha viedä hoitoon, koska Luna oli helppo koira veneessä ja Maisakin olisi ihan hyvin voinut olla matkassa. Luna nukkui veneessä ja nuuski ilmaa :) Ei pelännyt eikä riehunut. Hieno tyttö siis! Mentiin merelle matalikolle (hiekkapankki) ja päästettiin Luna ja Cara juoksemaan sinne. On se vain hieno paikka!


Mukava lämmin päivä merellä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti