sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kuulumisia

Taas blogi on hiljennyt hetkeksi kun ei ole ollut sen kummempia kirjoituksia mielessä. Noh viikko sitten Luna neiti täytti kokonaiset 5kk! Iso tyttö alkaa olemaan jo, tänään oli painoa tasan 12kg ja korkeutta lähes 40cm. Saas nähdä kuinka isoksi neiti kasvaa :)

Ollaan Lunan kanssa edetty riistan kanssa hitaasti kun riistavietti löytyi kankean alun jälkeen ja nyt ollaan pääasiassa keskitytty vain perus tottelevaisuuteen. Virtaisa ja hyvin nopeaa oppiva neiti kyseessä, joten eloisuus ja omapäisyys tuovat omanlaisiaan haasteita koulutukseen. :)
Luna ja lokki

Ja sitten meidän toinen tollo.. Harmillisesti aloitti juoksut juuri ennen oman seuran nome-kokeita ja ei päästy starttaamaan eli kauden tulokseksi jäi alo3, mutta hyvä sekin on ensimmäiseksi koestartiksi! Caralla on kadonnut itseluottamus linjoja treenatessa juoksujen aikaan, mutta eiköhän se itseluottamus palaudu. Ei tokotreeneissä juoksut näy mitenkään, mutta toisenlaisia asioita treenatessa huomaa ettei itseluottamus ole kohdillaan nytten. Cara osaa tehtävät, mutta nyt ei jostain syystä helpotkaan tehtävät onnistuneet tänään. Eiköhän se siitä kun juoksut on juostu. Tiedossa tälle syksylle vielä ehkäpä wtkoe ja tokokoe.. Caran kohdalla ei muuta enää tälle vuodelle. Lunan kanssa ajattelin piipahtaa Pellon pentynäyttelyssä marraskuun lopussa :)

Käytiin tänään pitkästä aikaa montulla, jotta koirat saivat juosta ja nautiskella irtiolosta. Toki pienet treenit pitää aina vetää samalla kun kotoa poistuu ;) Mutta tältä päivältä muutamia kuvia vielä:


Maisa, Luna ja Cara. Luna on kasvanut jo isommaksi kuin Maisa ja kokojärjestyksessä ollaan :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti