keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Cara 2v!

Jopas se aika on vierähtänyt nopsaa ja Cara täytti tänää huikeat 2v :)
Caran kanssa ollaan ehditty kokeilla monenlaisia harrastuksia ja hyvä metsästyskaveri tullut isännälleen. Cara on ollut aika unelma harrastuskoira, joten saa nähdä mitä kaikkea keksitään tulevaisuudessa. :) Caran kouluttaminen on ollut suht kivutonta kun on miellyttämisen haluinen tyttönen ja varsinkin nyt viimeisimpien juoksujen jälkeen kuuliaisuus on huipussaan. Cara läpäisi taipparit 10kk ikäisenä lokakuussa 2013 ja on startannut kesällä nome-b ja wt-kokeet. Tämä kesä olikin harjoittelua niiden saralta ja katsomista millä tasolla koulutus on menossa. Tokokokeitakin ollaan muutamat startattu ja näyttelyissä käyty. Mukavaa kaikki harrastaminen tollojen kanssa :) Ensi vuodeksi onkin jo alettu koekalenteria täyttämään ;) Kokeissa on mukava käydä jo ihan ilmapiirin takia ja tutustua ihmisiin. Käytiin 15.11 oman seuran tokokokeissa, mutta muutaman kommelluksen kautta pisteitä 157,5 ja vähästä jäi kiinni 1-tulos. Maahanmeno liikkeesta nollaksi (Cara jäi seisomaan) ja paikkamakuussa kahdella käskyllä vasta meni maahan ja siitäpä ropisi jo aika reilusti pisteitä, mutta ei se haittaa. :) Ensi vuonna sitten.

Luna ipanaki täytti 7kk 21.11, tässäkin voi vain huomata kuinka nopeaa aika menee..
Lunan kanssa kuljetaan tapakasvatuskurssilla sosiaalistumassa ja totuttelemassa hallissa oloon. Mukavaa touhua ja koiran päätä uuvuttavaa toimintaa. Keväällä sitten taipparikurssille ja jatketaan tokoilua hallissa tammikuusta eteenpäin.

Sunnuntaina piipahdettiin mätsäreissä tollojen kanssa. Itse oli talkoilemassa mätsäreissä, mutta isäntä toi koirat hallille ja mie käväsin kehässä harjoittelemassa koiruuksien kanssa. Cara punainen nauha ja ei sen kummempaa sijoitusta, mutta käytös oli moitteetonta. :) Luna oli sinisten 3, vähän oudoksui tilannetta kun outo ihminen tuli koskettelemaan, mutta ensimmäinen kerta se olikin tämmöisestä tilanteesta. Lauantaina sitten Pellon Pentunäyttelyyn! :)
Caran kiilusilmät! 

Luna vähä huonosti seisomassa :)

Mutta ikävä puoli mätsäreistä... Nää tollerit taitaa olla teräskoiria kun taisivat tuoda vatsataudin kotiin.. Tai ainakin oletan, että näillä on yhteys keskenään, mätsäreillä ja yhtäkkisellä vatsataudilla. Herkempi sheltti alkoi mätsäri-iltana oksentamaan ja ripuloimaan ja tänään vasta on rauhoittunut vatsa toisella eilisen eläinlääkäri käynnin jälkeen. Oli sen verran rajuksi taudiksi muuttunut eilen aamulla, joten koettiin parhaaksi heti viedä eläinlääkärille. Reppana on väsynyt nyt kun muutaman yön valvonut ripuloimassa. :( Mutta nyt sentään kaikki voi hyvin!

Vielä meidän kolmikko! Maisalla ja Caralla taas korvat rupelina, mutta Luna istuu keskellä nätisti :)

Tämä kuva on pari kuukautta sitten otettu. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti