sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Lämmin viikonloppu takana :)

Ihana kesän ensimmäinen oikea lämmin viikonloppu takana! Ai että, ihana aurinko ja lämmintä.

Käytiin vähän montulla aikasemmin tällä viikolla iltasella harjoittelemassa damin noutoa Caran kanssa. Muutenkin on mukava ulkoilla vapaana muuallakin kuin omalla tutulla pihalla. Cara malttaa hyvin odotella käskyä damin hakuun ja nätisti palauttaa sen suoraan käteen. :) Oli kyllä molemmille koirille (ja itsellekin) mukava reissu käydä montulla vähän reenailemassa ja muutenkin ulkoilemassa. Tässäpäs muutamia kuvia montulta. :)







Ja nyt viikonloppu tosiaan tuntui itsellekin niin kuumalta, että kävimme tietenkin Kirkonmäellä koirien kanssa rannassa. Carakin ensimmäistä kertaa pääsi uimaan! Tänään ei mennyt uimaan asti, mutta perjantaina ja eilen kävi kyllä itse uimassa. Tosin molemmat kerrat johtuivat kun syvä pääsi yllättämään. Maisahan on jo konkari uimahommissa ja se rakastaa uimista! Täällä oli kyllä kylmä vesi kun tulvavettä joessa on.. Ei kyllä pienemmälläkään neitillä ole ongelmia veden kanssa, sen verran innoissaan aina juoksi Maisan perässä ja intoutui itsekin siellä vedessä seisoskelemaan. Harjoiteltiin samalla hieman noutoa vedestä.






Minne Maisa meneekin niin Cara seurasi perässä :)


Caraa oli hauska katsella kun loikki vedessä sen verran korkealle jo :)

Tässäkin.





Ja kuviahan ois ollu vaikka kuinka paljon enemmänkin. On se niin mukava kuvata koirien touhuja. :) Caralla alkoi tällä viikolla taippareihin tähtäävä kurssi. Tällä hetkellä kuitenkin kurssi opettaa enemmän ohjaajaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti