lauantai 4. toukokuuta 2013

Johan taas on edellis kerrasta mennyt aikaa kun kirjoitellut tänne. Noh, mutta kuitenkin. Cara ja Sami kävivät noutajien perustaidot kurssin Caran nuoresta iästä huolimatta, mutta hyvin se pirpana sielläkin meni. Kaikki on otettava irti paikallisen noutajajärjestön toiminnasta, jotta saamme itsekin mahdollisimman paljon oppia kun on meidän ensimmäinen noutaja :)
Meidän kurssilaiset ja Maisa tietenkin :)

Tässä kuussa alkaa taippariin tähtäävä kurssi, johon on ilmoittauduttu myös mukaan. Reeneissä käydään koiran kanssa ja osaksi myös ilman. On vielä Caralla niin paljon oppimista ja on vielä niin pieni, ettei aivan kaikkeen pysty tietenkään osallistumaan. :)

Käytiin pari viikonloppua sitten montulla koirien kera. Voi sitä riemun määrää mikä oli kun saivat juossa vapaana hiekalla! Caralle varsinkin kun oli ensimmäistä kertaa hiekalla. Sitähän tieten piti vähän maistellakin.... 

Käytiin vappuna myös Ruotsin puolella käveleskelemässä koirien kera, mukana oli myös kaksi tolleri tyttöä :) Maisa tietenkin tallusteli omia teitään, mutta Cara juoksenteli vähän vajaan vuoden ikäisen tolleri kaverinsa kanssa innoissaan. Metsässä siis oltiin. Caran tulevan jahtikaverin kanssa onkin hyvä viettää aikaa ettei sitten syksyllä meni pelkäksi leikiksi sorsajahtireissut :) Harmi vain kun ei ollut kameraa sillä reissulla matkassa..

Petikin käy jo pieneksi kun pitää samalla pedillä nukkua vaikka toinenkin peti on muutaman metrin päässä :) Kauan siinä kestikin, että meidän vanhempi neiti hyväksyi Caran samalle pedille pötköttelemään ja itse meni Caran seuraksi siihen! 

Kävi serkkupoikani myös kylässä tyttöystävänsä koiran kanssa kylässä ja siitähän Cara olikin riemuissaan kun Nuppu (2v) jaksoi alkaa juoksenteleen myös takapihalla!
Nuppu :)

Ja tietenkin usein vietän aikaa äitini ja heidän uuden shelttityttösen kanssa. Voi, että pennut sitten jaksavat riehua keskenään! Maisa se näyttää olevansa jo aikuinen eikä ala riehumisiin mukaan. Katselee vain sivusta ja välissä käy murahtamassa, että jo riittää :D
Roosa ja CaraEi kommentteja:

Lähetä kommentti