lauantai 31. elokuuta 2013

Rovaniemen ryhmänäyttely

Oli meijän pirpanan ensimmäinen virallinen näyttely tänään. Oli tosi mukava päivä ja Cara käyttäytyi todella mallikkaasti vaikka vähän pelottelikin välissä viikolla kun meinasi uhmata käskyjä aina aika-ajoin. Tuomarikin totesi aluksi, että tämähän on vielä ihan pikkunen vielä kun kysyi iän ja sanoin Caran täyttäneen maanantaina 9kk :) Cara ei tosiaan ollut parhaassa turkissa, koska juuri nyt oli sopivasti karvanlähtö alkanut ja tuntuu, että imurissa on enemmän karvoja kuin koirassa itsessään. Kuitenkin silti piti mennä hakemaan ensimmäinen virallinen arvostelu vaikka turkki ei ollutkaan parhaassa kunnossa. Muuten tälle vuodelle ei oikein täälläpäin ole näyttelyitä.. Tosin riippuen miten pääsemme taippareihin ja miten Cara läpäisee ne, että oisko aikaa vielä kävässä Jyväskylässä loppu vuodesta.. Saas nähdä mitä tulee. Ollaan ilmottauduttu taippareihin, mutta tuntuu ettei minnekään mahduta mukaan.. Kaikissa on etusijalla järjestävä seura ja joissakin vielä tietyt rodut etusijalla..

Mutta Carasta otettu kuva tänään näyttelyiden jälkeen kotosalla. Ja tytöllä painoa on semmoiset 15,6kg :)
31.8.2013 JUN-EH, JUK1
Tuomarina oli Markku Kipinä
- Hyvä koko ja mittasuhteet. Niukka turkki ja hyvä väri. Antaa takakorkean vaikutelman. Voisi kantaa korviaan paremmin, hyvä purenta, vaaleat silmät, niukat värimerkit, hyvä häntä, liikkuu riittävällä sivuaskeleella. Ylälinja ja etuosa saa kiinteytyä. Miellyttävä luonne.

Tosin Cara oli ainoa koira junioriluokassa, ja muutenkin oli vain kolme tolleria koko näyttelyssä.. Kaksi narttua kisasivat avoimessa luokassa. Nyt jännätään ja odotellaan miten Caran sisaruksilla Niilolla ja Didillä menee huomenna Tollershow:ssa :)

Ollaan saatu viimeaikoina Maisan kanssa nauttia kahden keskisistä illoista ja joskus aamuistaki. Tai Maisa on saanut jäädä aamulla nukkumaan kun Sami ja Cara ovat lähteneet sorsajahtiin. On Carasta tulossa toimiva noutaja. Hyvin noutaa sorsat, lokit ja varikset, joita saa alas ammuttua. Tosin pieni haitta kun tykkää välissä tuoda isännälle hylsyjä kun ne lentävät sivuun :P Mutta eiköhän siitäkin päästä eroon. Uskomaton miten näin nuorella koiralla riittää rauhallisuus istua isännän vieressä passissa odottelemassa ja seuraamassa tilannetta. Hetki kun ase nousee poskelle Cara terävöityy ja tietää tilanteen tulevan. Ihana tolleri kun siitä on niin moneksi! Olen itse nauttinut käydä toko treeneissä Caran kanssa, mutta nyt Maisa saa tuurata Caraa vielä pari kertaa juoksujen takia.. Mutta tykkään Caran kanssa harrastella ja sitten tämän tapakasvatuskurssin jälkeen jatkaa tokon jatkokurssille sen alkaessa. :) Mistäs sitä tietää innostuisinko niin paljon, että kävisin vielä kokeilemassa kokeita joku kerta ;) 

Vielä pari kuvaa sorsastuksesta :) 

 
Päivittelen vielä kesäkuvia tässä kunhan saan aikaseksi istahtaa pitemmäksi toviksi koneelle ja plokkaileen niitä. Ei jotenki hirveästi innosta tämä tietokone enää iltaisin ja viikonloppuisin kun sitä saa tuijottaa töissä 5pv viikossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti