sunnuntai 10. elokuuta 2014

NOME-B ALO3, Toko ALO2

Hiphei Caran ensimmäinen nome-koestartti takana! On se vain niin hieno neiti ko tulos tuli Alo3! Lauantaina aamusta lähettiin ajelemaan Rovaniemelle ja muodostuikin melkein 12h reissu nuinkin lähelle. Oli mukava myös katsoa kun kokeissa valioitui KVA:ksi yksi voittajasta 1 tuloksen saanut koirakko, joka palkintojen jaon päätteeksi pääsivät uimaan damien perään. Ihan hauska tapa tuo. Sekä koira että omistaja saivat hakea damit. :D

Koe oli ihan mielenkiintoinen vaikka tiedettiinkin heti kokeen alussa, että Cara ei ole tarpeeksi treenannut motivoimatonta linjaa veteen. Ja ohjaaja epähuomiossa istutti Caran kokeen alussa maa-ampiaispesään, joten vähän erikoinen alotus kokeelle. Onneksi ei Caralle kuitenkaan tullut allergisia reaktioita tai mitään pistoista ja pistot unohtuivat hyvin nopeaa kun laukaus kuului. :)

Aluksi oli vesimarkkeeraus, jonka Cara toi hyvin suoraviivaisesti ohjaajalle ja eteni riistalle hyvin. Välillä pudotti riistan ja lähti juoksemaan hurjaa vauhtia, mutta kääntyi hetken kuluttua takaisin hakemaan lokin ja palautti sen ohjaajalle käteen. Ampiaisia todennäköisesti yhä pörräsi Caran läheisyydessä, joten luultavasti niitä juoksi karkuun. Maalinja oli ihan ok suuntana, mutta omituinen riista vastassa. Eli siellä oli fasaani ja Cara ei tainnut hoksata mitä tuoda kun juoksi melkein vieresä. Meillä ei ole ollut fasaania, jota näyttää, joten uusi riista sen puolesta. Vesiohjauksessa Cara ui läheltä riistaa (sinikko), mutta tuulta ei käynyt yhtään, joten hajua ei tullut nenään ja riista jäi hakematta. Seuraavan lokkimarkkeerauksen haki suoraviivaisesti, mutta tiputti parin metrin päähän ohjaajasta eikä suostunut tuomaan käteen asti. Hakuruutu oli Caralta suht vaisu verraten miten normaalisti tekee sen. Ei ollut aivan yhtä laaja kuin normaalisti, mutta hyvin toi kaksi lokkia ruudusta.

Mutta ollaan siis todella ylpeitä meidän pikku punaturkista, joka sai ensimmäisestä nomestartista kuitenkin tuloksen! On se vain niin hyvä tyttönen! Ohjattavuus ja motivoimaton linja (niin maalle kuin veteenkin) kaipaa vahvistusta.

Ja tänään sunnuntaina käytiin tokokokeessa. Ihan omaa hulluutta oli edes lähteä kokeeseen kun tiesin koiran olevan väsynyt ja tiesin ettei se jaksa totella kuten kokeessa pitäisi. Mentiin vähän pehmeämmillä liikkeillä siis tänään, mutta ei se haittaa. En enää tee tällaista virhettä, että kaksi koetta samalle vknlopulle. Varsinkaan nomekoetta lauantaina ja yrittää sitten sunnuntaina vielä tokoilla. Ei se vain toimi :) Mutta saatiin kuitenkin Kemistä ALO2, joten parhaansa Cara teki minkä jaksoi tehdä.

Caralla ollut loistava viikonloppu kuitenkin! Mie jännitin lauantaina yleisössä enemmän kuin ohjaaja koehetkellä, ehkä se on hyvä että meillä se on niin, että katsoja aina jännittää enemmän kuin ohjaaja. Oli sitten kyse mistä lajista tahansa ja kumpi meistä onkaan ohjaamassa :)

Selostukset kokeista löytyvät sivulta Caran sivuilta kun klikkaa koeselostuksiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti