maanantai 20. tammikuuta 2014

Reilu vuosi jo Cara asustellut meijän kanssa.

Niin se vain aika vierähti, että Cara on nyt asunut meillä vuoden ja pari päivää päälle ja vuoteen on kyllä mahtunut paljon. Pirpana on kasvanut hurjasti. :)
Cara toista päivää meillä :)

Cara nykyisin :)
Ensimmäiseen vuoteen meillä Cara suoritti taipparit ja saanut näyttelyistä pari EH:ta. :) Tästä siis on hyvä jatkaa. Tänä vuonna sitten edessä olisivat ensimmäset NOME-kokeet ja Toko-kokeetkin jossain vaiheessa. Meillä on tokossa vielä pitkä matka kokeisiin kun en ole itsekseni osannut hirmuisen paljoa treenata ja alku talvesta meni pitkä tovi, että Cara saatiin kantamaan tokokapulaa. Kesällä saanut jotkut traumat sitä kantaessaan, olisiko tippunut kolisten tai tippunut tassun päälle. Ei se Cara osannut kertoa miksi ei kantanut :)Mutta meillä on toko-treeneissä kaksi loistavaa ohjaajaa, jotka kyllä neuvovat hyvin ja toki kertovat jokaisen asian, joissa voisit omia opetusmetodejakin parantaa :D
Kunhan pakkaset lauhtuis niin pääsis treenaileen damien ja riistojenkin kanssa. Vähän turhan kylmiä ilmoja viime aikoina ollut ulkoiluun. Maisa hienohelmaa nimittäin alkaa palelemaan tassuista heti :)
Maisastakin sai postikorttikuvan kun käytiin laavulla :)
Olisi seuraavaksi meillä ohjelmassa viedä Cara pellon näyttelyyn ensi kuussa. Siitä seuraava etappi onkin kun odotellaan seuraavat juoksut ja siitä on hyvä lähteä eteenpäin lonkkakuvausten yms. merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti