maanantai 17. helmikuuta 2014

Pellon ryhmis ja vähän muutakin :)

Kävästiin Pellossa mutka näyttelyissä. Tuloksena oli JUN-EH, Juk1. Oli kuitenkin näyttelyissä 26 tolleria ilmoittautunut. Vaatii vielä näköjään aika paljon treeniä meillä tuo tuomarin lähestyminen ja kopelointi. Tällä kertaa Cara laittoi makoileen kun ei tykännyt, että kopeloidaan. Noh, jos ensi viikosta lähtien jaksaisi käydä myös näyttelytreeneissä maanantaisin toko:n jälkeen niin saisi treeniä myös vieraista ihmisistä ja koskemisesta.
Tuomarina oli Tiina Illukka ja arvostelu meni näin: Erittäin hyvän tyyppinen ja kokoinen. Hyvä pää, pyöreät silmät. Korvat saisi laskeutua kauniimmin. Hyvin kulmautunut etuosa. Niukat takakulmaukset mikä antaa takakorkean vaikutelman seistessä. Kauniit sivuliikkeet. Muuten meni hienosti, mutta häiritsi vain Caran makoileminen kesken tuomarin kokeilemisen.. Eiköhän sekin treenaamalla katoa tuo arkuus :)
Muuten ollaan perinteisesti tokoiltu ja harjoiteltu linjoja, lähihakua ja markkeerauksia. Tekis mieli investoida daminheitin! :) Ehkä tässä keväällä sekin löytyy välineistä.Tänään piti tutkiskella kesän kalenteria, miten olisi kokeita ja näyttelyitä. Saa nähdä minkälaiseksi meidän kalenteri sitten muodostuu kaikkien näiden merkeissä. Aika täydeksi sen sais halutessaan :P Nyt odotellaan Caran juoksuja, jotta saataisiin suunniteltua lonkkakuvauksiakin. Eiköhän ne lähipäivinä ole alkamassa kun on alkanut näkymään jo hitusen käytöksestä ja erityisesti ulkona kaikki tuoksuu niiiiiin ihanalle, ettei jaksaisi aina edes treeneihin keskittyä. Maisakin nyt aloitti juoksut pari kuukautta myöhässä.

2 kommenttia:

  1. Oli pakko googlettaa daminheitin ja joo, haluan sellasen kanssa! :D

    VastaaPoista
  2. Se on ihan kätevä vempele. :) Näillä meän noutajakoirayhistyksen ihmisillä on semmosia ja muutamia kertoja päästy treenaamaan semmosen kera. Hyvää treeniä ko se paukahtaa ko ampuu damin niin samalla saa testattua kui herkästi koira lähtee paukkunoutoon ;)

    VastaaPoista