maanantai 28. huhtikuuta 2014

Viikonloppu Pyhäjärvellä

Vietettiin mukava viikonloppu Pyhäjärvellä mukavassa seurassa. Paikalla oli meidän lisäksi Didi, Niilo ja Stella omistajineen ja Retu ja Rose tavattiin myös näyttelyissä. Rose tuli vielä sunnuntaina omistajansa kera vähän treenailemaan meidän kanssa ennen kotiinlähtöä. Oli todella mukava "irtiotto" arjesta kera mukavien ihmisten. Caran kasvattaja perheineen nautti meidän kanssa myös kauniista keväisestä ilmasta Pyhäjärven rannalla. Käytiin heti perjantaina katsomassa Caran uusia sisaruspuolia, olivat ne vain niin pieniä :)


Pentueen koirat ovat levittäytyneet sen verran hyvin ympäri Suomea, että on ihan mahtava järjestää tällaisia tapahtumia ns. tekosyitä treffailla ;) Eli siis Pyhäjärven ryhmänäyttely oli tälle tapaamiselle hyvä syy. Ollaanhan me varmaan tästä puhuttukin Jyväskylän marraskuisesta näyttelystä lähtien. Caralla oli debyytti käyttöluokassa ja tuloksena oli eh. Tuomarina oli Tuula Pratt ja arvostelu meni näin: "Mittasuhteiltaan oikein hyvä. Hieman kevyt pää ja korvat saisivat asettua paremmin. Hyvä kaula. Riittävästi kulmautunut edestä , takana polvikulma voisi olla voimakkaampi. Hyvä selkälinja. Voimakas runko. Hyvät kevyet liikkeet. Hyvä turkki" 

Caralla on todella elävät korvat ja jokainen tuomari on myös muistanut sitä arvostelussa ;) Muutenkin ihan kivasti, kaikki Moonstone-pentueen koirat olivat eh tai eri, jotka olivat paikalla.

Oli mahtava kun saatiin tarpeeksi koiria myös kasvattajaluokkaan (vaikka Cara ei osallistunutkaan siihen) ja tuloksena oli KP, ja ROP-kasvattajaryhmä ja sijoittui BIS kasvattaja ryhmänä sijalle 3! Ihan mahtava saavutus niin koirille, omistajille kuin kasvattajallekin.

Rose, Didi, Niilo, Cara ja Stella :)
Perjantaina hieman treenailtiin daminheittimen kera perusnoutoja ja muistinoutoja. Lauantai menikin näyttelyissä ja sunnuntaina saatiin treenailla pitkästä aikaa riistoilla. Cara aluksi kantoi hieman huonolla otteella ja nostoa empien pari ensimmäistä varista, mutta otteet paranivat treenin edetessä ja oli ilo katsella kun riistat nousivat spontaanimmin ja paremmalla otteella tulivat ohjaajalle. Talviturkinkin Cara luovutti järvessä. Hieman aluksi itseä mietitytti, että mitenköhän neiti menee veteen kun viime kesänä oli sen kanssa hieman arka ja taippareissakaan ei millään meinannut mennä veteen.. Ja vielä mitä! Ei ole koskaan aikaisemmin tuollaisella innolla juossut empimättä käskyn saatuaan hakemaan lokin vedestä! Ei pelottanut outo ranta tai kylmä vesi. Lokki lensi veteen markkeerauksena paukauksen kera. Oli siis todella iloinen sunnuntaitreeni. Ja väsynyt ipana kotimatkalla :)

Seuraavat etapit ovat mejä-koulutus sunnuntaina ja lonkka-ja kyynärkuvat, polvet ja silmien peilaus ensi viikolla :) Kohti kesäkausia ja jännityksellä tulevia kokeita kohti mennään koko ajan. Syksyn Cara viettääkin pitkälti metsällä, mutta siihen asti voi suunnitella muita harrastuksia. :) Kuvia viikonlopulta löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti