tiistai 8. heinäkuuta 2014

Aurinkoisia ja lämpimiä päiviä!

Ompas vain nyt kesä hellinyt lämpimillä ilmoilla. Mukava kuitenkin rauhottua koirien kera sisälle välissä viileään kämppään. On se ilmalämpöpumppu vain mukava helteillä! :)

Luna täytti eilen 11viikkoa. Vähän vaikea vielä Lunasta saada kunnon seisotuskuva, mutta edes jonkinlaisen sai otettua :) 

Luna 11 vk
Sisarus kuva Carasta ja Lunasta
On ollut sen verran lämpimät ilmat, joten Caran kanssa treenaaminenkin on jäänyt vähän vähemmälle. Satunnaisesti ollaan kerrattu tokon alokasluokan liikkeitä ja noutoa. Uimassa tietenkin damia haetaan, mutta muuten jaksaminen on sekä koirilla että itsellä aika heikkoa lämpimillä ilmoilla. :)

Eilen sitten pääsi Lunakin rantaan ja kokeilemaan miten se uiminen maistuisi ja olihan se mukavaa! Pikku neiti ensimmäistä kertaa pääsi kunnolla kosketuksiin veden kanssa ja hups vain huomaamatta oli jo uimassa toisten koirien perässä ja hyvin uikin! Vauhti on hurja eikä pärski yrittäessä uida pystyasennossa. Caran ensimmäinen kesä meni kokonaisuudessaan pärskiessä, mutta Luna lähti heti uimaan kuin vanha tekijä :) Juuri ja juuri ehdin puhelimen kanssa juosta ottamaan kuvan uimisesta.

Täällä uidaan jo kunnolla :)


Ja Luna on kaivuri! Voi että.. Onneks mulla ei ole kukkapenkkejä pihassa... Ei muut koirat ole koskaan kaivaneet maata, ainoastaan lunta. Mutta Luna tyttönen.. Kuoppia kyllä heti löytyy kun tyttönen on hetken itsekseen takapihalla rauhassa niin melkeen jo tietää mitä on ollut tekemässä :D
Kiinni jäin!
Ja Cara. Caran kanssa treenaillaan seuraaviin tokokokeisiin ja josko ne nome-kokeet uskaltaisi ensi kuussa startata. Ilmottauduttiin oman seuran nomekokeisiin, jotka olivat 5-6.7, mutta peruttiin ilmoittautuminen viikon kuluttua kun ei se riista palaudu suoraa käteen asti. Ehkä se ensi treeneissä sujuisi paremmin kun riistat on olleet piilossa pakkasessa jo hetken aikaa. Caran kanssa haluttais käydä näyttelyissä kun lähipaikkakunnilla on näyttelyitä, mutta on aika karvaton Cara tällä hetkellä. Neiti haluaa olla bikini kuoseissa kesät.
Karvaton Cara....
Mennään me kuitenkin Kemin KV näyttelyyn reilun viikon päästä. :) Vaikka todella huonossa turkissa Cara onkin. Tiputti kaiken alusvillan pois.

3 kommenttia:

 1. Voi ei miten suloinen penneli! Pentukuume nousee ihan uusiin sfääreihin, kun tällaisia kuvia katselee :D ja reippaasti noin pienenä jo uimaan, meillä kesti kolme vuotta ennen kuin tolleri uskalsi kastaa tassunsa veteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana pentu onkin! Vaikka eloisa onkin. :) Meillä on molemmat tollerit uineet heti ensimmäisenä kesänä, toki ovat vanhemman koiran perässä aina menneet ja huomaamatta pohja kadonnut jalkojen alta! Eksyinkö vierailemaan oikeassa blogissa, tollerina oli Valo? :)

   Poista
  2. Eloisat pennut on niitä parhaimpia :) Oikeaan blogiin eksyit, Valo se siellä seikkailee!

   Poista