sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Tokokoe alo1

Saatiin parannettua edellisestä kokeesta ja nyt se ensimmäinen alo1 saatiin :) Vielä olisi tähtäimessä saavuttaa kaksi ja sen myötä koulutustunnus tk1. Eiköhän se tämän vuoden puolella kuitenkin. Kuumia päiviä taas ollut, joten nome treenit on tyystin jääneet vaikka niihinkin pitäisi treenata, kokeet lähestyvät..

Tottelevaisuuskoe 20.7.2014, tuomari Aula Allan
1. Luoksepäästävyys 8 (tässä asiassa meille on tullut mörkö, josta kerron tarkemmin tekstin lopuksi)
2. Paikalla makaaminen 7 (huokaus.. monta käskyä ja nousi istumaan loppuvaiheessa..)
3. Seuraaminen kytkettynä 9
4. Seuraaminen taluttimetta 8
5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
6. Luoksetulo 10
7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
8. Estehyppy 10
9. Kokonaisvaikutus 10
Pisteet 179, sija 4/13

Mukava päivä siis. Kuumuus vain tuppas vaikuttamaan Caran alkupään tehtäviin. Onneksi hieman satoi vettä luoksepäästävyyden ja paikallaolon jälkeen ja sain Caran innostettua menemään hienosti matkassa kokeen ajan :)

Ja tuo luoksepäästävyys.. Caralle on nyt parin viikon aikana vieraat ihmiset tulleet möröiksi. Keväällä taistelin saman asian kanssa, Cara ei antanut näyttelyissä kopeloida.. Sain sen kuitenki ahkerasti näyttelytreeneissä käymällä pois, mutta se nousi taas.. Eilen käytiin Kipinän Markulla tuomaroitavana.. Tuomari kyllä tykkäsi Carasta, mutta eipä neiti antanut kopeloida.. Tuomarin sanoin erin arvoinen koira, mutta käytöksen vuoksi saa ehn.. Meillä onkin nyt kova työ aloittaa rakentamaan uudestaan suhde vieraisiin ihmisiin. Harmi kun kaikki treenit ovat kesätauolla, joten pitää yrittää keksiä muunlaisia tapoja. Tiistaina kuitenki treeniporukka tokoilemaan ennen seuraavia kokeita, joten siitä lähdetään ja pyydetään treenikavereita silittelemään Caraa kera herkkujen :) Harmitti vain lauantaina illalla ihan vietävästi ko tuo mörkö nosti taas päänsä esiin ja vieraat eivät saa koskea.. :(

19.7.2014 Kemi Kv, Markku Kipinä
KÄY-EH2
Hyvä koko ja mittasuhteet, ylälinja ja häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä kaula, kuono voisi olla täyteläisempi. Voisi kantaa korviaan paremmin. Hyvät silmöt ja purenta. Saisi esiintyä itsevarmemmin. Hyvän laatuinen niukka turkki.

Eli seuraavan kerran kun bongaan saman tuomarin näyttelyistä, sinne suunnataan :) EH on ihan ok tulos, mutta harmittaa vain todella paljon tuo kun ei anna kopeloida.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti