tiistai 1. joulukuuta 2015

Caran ensimmäinen voittajaluokan tokokoestartti

Eli kyseessä oli tasokartoitusta itseäni varten, koska uudet säännöt ovat olleet hieman kinkkinen sisäistää. Vielä viikko ennen koetta, kaukokäskyt eivät onnistuneet ja Cara toi tunnarikapulan noutona eli nuuskimatta vain nappasi ensimmäisen. Edellis viikonloppuna oli lauantaina Melakarin koulutus, josta hain vinkkejä juurikin tunnareihin ja kaukoihin. Ja su sitten käytiin liikkurikurssilla koekoirina uusien liikkureiden loppukokeessa. Cara meni siellä ruutuunkin vasta n.10 käskyn jälkeen :D Eli olin todellakin asennoitunut kokeeseen, että lähdemme kartoittamaan missä vaiheessa ollaan ja itselleni ensimmäinen ylemmän luokan koestartti alle. Mutta kuinkas kävikään, Cara yllätti minut taidoillaan ja tuloksena VOI2 :) Ainoastaan ruutu jäi hienoisesti harmittamaan, koska tassut olivat ruutunauhan päällä, joten nollaksi se liike, mutta muuten ihan hienoa suoritus. Toki seuraaminenkin oli ihan ala-arvoista kun tietää Caran osaamisen, mutta ei se haittaa :)

1. Paikalla makaaminen ryhmässä 2min. 9 (Caralla hidas maahanmeno, josta lähti piste)
2. Seuraaminen 5 (Cara haaveili jostakin muusta koko suorituksen ajan ja tuijotti ovelle kun ihmisiä kävi ovensuussa kääntymässä ja liikkeen pysähtyessä ei istunut viereen)
3. Seisominen&maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
4. Luoksetulo ja pysäytys seisomaan 7 (Cara ennakoi pysäytystä ja jäi seisomaan sivulle)
5. Lähettäminen määrätylle paikalle, maahanmeno ja luoksetulo 0 (Cara teki hienosti, mutta jäi liian laitaan ruutua ja maahan mennessä tassut kääntyivät ruutunauhan päälle)
6. Ohjattu noutaminen 10
7. Tunnistusnouto 9,5 (hieman siirsi väärää kapulaa)
8. Kauko-ohjaus 9
9. Metalliesineen noutaminen esteen yli hypäten 9
10. Kokonaisvaikutus 9
Pisteet 240, Voi2-tulos sija 2/3

Ja tosiaan, yllätyin positiivisesti kuinka hommat olivatkin Caralla hallussa :) Ja tuomarilta sain elämäni ensimmäistä kertaa kehut ohjaamisesta. Yleensä olen saanut moitteita ylimääräisistä käsiliikkeistä yms. ja kokeen jälkeen tuomari kehui kauniiksi ohjaamiseksi. Kaikin puolin mahtava koe siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti