lauantai 23. huhtikuuta 2016

Rally-tokokilpailu Kemissä 24.3.2016

Tänään saatiin tollereille toiset rally-toko startit alle ja hienosti meni.

Tässä oli tämän päiväinen rata, joka sisälsi paljon käännöksiä. Vähän on kyllä sumea kuva, mutta kyltit erottuu kuitenkin :)  Tuomarina oli Tytti Lintenhofer, joten kolmannet startit pitää käydä jollain muulla tuomarilla.


Cara 95/100p ja Luna 94/100p. Juuri sain katseltua videot omista suorituksista ja molempien suorituksista -3 virhepistettä menee täysin minun omaan piikkiin käsien liikuttamisen suhteen, joka aiheuttaa käskyjen sekavuutta. :) Ongelma oli siis vasen täyskäännös, kun kädellä epähuomiossa ohjailin vasemmalla kääntymään ja jouduin uusimaan kumpaisenkin koiran kohdalla. Videot ovat kyllä käteviä kun näkee omat virheet radalla. :)

Caralla tuli kaks muuta tuon lisäksi puutteellisestä yhteistyöstä. Lunalla jouduin uusimaan myös ensimmäisen tehtävän kun olisi joka tapauksessa tullut se -3p kun istui 90asteen kulmassa vinossa.
Mutta hienot suoritukset tytöiltä vaikka jouduin puhumaan tänään ekstra paljon radalla kun matto oli niin kiinnostavan hajuinen ja nenät meinasi mennä maahan kumpaisellakin.Kävimme 9.4 rally-tokoepiksissä Torniossa ja siellä muissa maailmoissa liikkunut Cara voitti alokasluokan pisteillä 94. Luna meni silloin todella mahtavasti ja minun omista askelvirheistä -10p, joten ilman omaa virhettä Luna olisi saanut täydet pojot :) Samana päivänä jatkoimme hallilla oloa myös kiihdytyskisastartteihin ja yllätyinkin Caran nopeudesta. 50metrin matkalla oli sekunnin nopeampi kuin Luna. :)

10.4 Kävimme tollereiden nometreeneissä Rovaniemellä ja siellä olikin rotu edustettuna hienosti 9 punaturkin voimin. Oli mukava nähdä muita harrastavia tollereita ja heidän omistajiaan. :) Meillä matkaa kertyi yhteen suuntaan vähän vajaa 150km, mutta pitihän se paikalle mennä.

Alla vielä muutama kuva, ei meillä enää ole nuin paljoa lunta. Kuvat ovat vajaan kuukauden vanhoj.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti