sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Lunan ensimmäinen tokokoe startti :)

Nyt viimeinkin sain itseäni niskasta kiinni ja uskaltauduttua Lunan kanssa kartoitukseen tokokokeeseen, että mitenkäs häiriöherkkä neiti toimii varsinkin ulkokokeessa. Caran kokeen jouduin perumaan juoksujen vuoksi. Rovaniemellä oli haastava ulkokenttä, mahtavan tuoksuinen nurmikenttä jäniksen papanoineen :D Oli siis todella haastava ensimmäiseksi kokeeksi kenttä, mutta Luna neitonen selviytyi yllättävän hyvin. Seuraaminenhan toki nollautui hyvinkin nopsaa kun Luna päätti jäljestää nenä maassa jääden taakse.
Eli ensimmäinen tokokoe Lunalle ja ALO3 plakkarissa. Parsimista on seuraamisessa ja hypyn tyttö päätti kiertää, joten näihin panostamme. Häiriötreeniä paikkamakuussa myös tarvitsisi, Luna kun meni jo naapurin käskystä maahan :) Mutta kaikki tehtävät jotka Luna osasi, paukkuikin mahtavat pisteet niistä. Hyvillä mielin tähtäilemme siis seuraavaan kokeeseen. :)
Eli ALO3 132,5p
1. Paikalla makaaminen ryhmässä 1min. 7 (meni maahan jo siis naapurin käskystä ja tehtävän lopuksi poikkoili maahan ja istumaan vuorotellen ja pisteitä väheni)
2. Seuraaminen 0 (jäniksen papanat ja nurmikko kiinnostavampia kuin ohjaaja, treenin puutetta siis)
3. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
4. Luoksetulo 9,5 (tässä Luna yllätti minut ja kiersi seläntakaa sivulle istumaan, ei ole koskaan aikasemmin tehnyt niin :D )
5. Noutoesineen pitäminen 10
6. Kauko-ohjaus 10
7. Estehyppy 0 (kiersi esteen)
8. Kokonaisvaikutus 9

Eli täysin tyytyväinen olen Lunan suoritukseen, puuteet johtuvat liian vähästä treenistä, joten ohjaaja voi katsoa peiliin :)


Olemme nyt innostuneet omaksi iloksi mejäileenkin. Cara on todella vauhdikas jäljellä ja tahtia joutuu narun päässä hitusen jo hidastamaan kun vauhdikkaassa jäljestyksessä meinaa makauksetkin jäädä merkkaamatta. Luna vielä kaipaa itsevarmuutta tässä lajissa kun kyselee jäljellä et tätäkö minun pitääkin mennä. Kehityskelpoinen tyllerö siis Lunakin, joka on tänä keväänä saanut jäljestää elämänsä ensimmäisen verijäljen. Mukava laji vaikkakin aikaa vievä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti