maanantai 28. marraskuuta 2016

Pika katsaus syksyn / alkutalven tapahtumiin

Ompas vain jäänyt blogin pitäminen retuperälle.. Huih. Elokuussahan alkoikin jahtikausi, joten tolleritytöt ovatkin päässet toteuttamaan päätarkoitustaan. :)

Marraskuussa Novamian Moonstonet täyttivät 4v, joten aika on mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin. Vaikea kuvitella, että meijän Cara on jo 4 vuotias :)


Lyhyesti tapahtumat: Luna on tokoillut 3x alo1 tuloksen ansaiten koulutustunnuksen TK1 sekä rally-tokossa korkattiin avoinluokka ja Luna ralleili huikeat 98/100p ja voitti avoimen luokan :) Harmillisesti tokokokeessa 8.10 hajut veivät Lunan mennessään ja paikkamakuusta Luna nousi seisomaan ja jäi nuuskimaan mattoa ja nollasi paikallaolon, mutta muuten sai huikeasti pisteitä 151,5p ja alo2-tuloksen :) Rovaniemellä 13-14.8 Luna tokoili 164,5p ja 187p +KP. Ja nyt Tornion tokokokeissa 19.11 tuli viimeinen ykköstulos, vaikka olikin aika hilkulla 160,5p TK1. Lunalla nollautui liikkeestä maahanmeno sekä jokaisen maahanmeno käskyyn joutui käyttämään kaksi käskyä, joten täysin en ole tyytyväinen koska tiedän Lunan osaavan. :)


Caran kanssa kävimme kahdessa tokokokeessa Rovaniemellä, mutta niistä ei jäänyt kerrottavaa eteenpäin eli nollaksi meni. :) Vire oli totaalisen hukassa. :) Carakin korkkasi rally-tokossa avoimenluokan pisteillä 94/100 ja on varma suorittaja. :) Rallyssa Caran arvostelussa lukeekin: miellyttävä ohjaus, tasainen hyvä hyvä suoritus.


Vielä tälle vuodelle olisi tulossa rally-kisat, mutta muuten nyt pidämme pienen koe/kisatauon ja keväällä seuraavat tähtäimessä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti