maanantai 20. kesäkuuta 2016

Rovaniemi KV 19.6.2016

Luna jäi sunnuntaina kotiin vielä kasvamaan. On sen verran rimpula vielä ja heikossa turkissa. Cara siis vain pääsi Rovaniemelle mukaan Pekka Teinille arvosteltavaksi. Oli mukava reissu ja paljon tuttuja kehän laidoilla.

Tuomari Pekka Teini: KÄY ERI2 SA PN4
Sijoitus Caralla prikulleen sama kuin viime vuonna Kemi Kv:ssa Pekalla. :)

Arvostelu meni näin: Keskikokoinen mittasuhteiltaan oikea. Hyvin tasapainoisesti liikkuva narttu. Hieman vaaleat silmät, muuten hyvä pää. Korvat saisivat laskeutua paremmin. Hyvä ylälinja ja rakenne edessä. Pitkä häntä. Riittävät kulmaukset takana. Hyvä askelpituus. Rauhallinen käytös.

Mutta täytyy kyllä sanoa, että Cara ei ollut mukana reissussa ollenkaan. Ensimmäistä kertaa oli perässä vedettävä neiti kehässä. Näytettelyissä käynti ei kyllä ole minulle henkilökohtaisesti suosikki laji. Koskaan ei tiedä mitä sieltä tulee kotiin tuomisena. Caran korvista tuli moitteita, kuten aina. Ne ovat hieman lennokkaan, mutta eivät kuitenkaan flippikorvat ole. Edelliskerralla Jouko Leiviskältä Cara sai H:n Tornion ryhmänäyttelyssä. Nämä tulokset vaihtelevat niin suunnattoman paljon riippuen tuomarista. Josko sitä muutaman näyttelyn jaksaa käydä, mutta olotila on semmoinen, että taidan keskittyä koepuolelle enemmän. Vaikka toki nämä paremmat tulokset tuntuvat tosi hyvältä, Caralla kun näyttelytulokset parilta ensimmäiseltä vuodelta ovat heikkoja, joihin on johtanut tuomareiden käsittelystä pois pakittaminen. Ei ole siis antanut koskea. Mutta tästä vaivasta ei enää nykyisin ole tietoakaan, joten sen puolesta mukava käydä. :) Kuitenkin kehänlaidoilla on mukavia ihmisiä ja saa vaihdeltua kuulumisia, joten kyllä näissä voi jo senkin puolesta käydä. :)

Lunalle sekä Caralle molemmille on kokeita kesälle suunnitelmissa useammasta eri lajista. Mukava ja kiireinen kesä tiedossa siis. Ehkä Lunakin loppu kesästä pääsee näyttelykehässä pyörähtään kun vähän kehittyisi vielä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti